Ik heb een tijdje weinig van me laten horen hier, maar ik heb niet helemaal stilgezeten. Inmiddels is mijn eerste opdracht afgerond: Een overzicht maken van de Nederlandse Mandevilla markt voor veredelingsbedrijf Lannes/ DHMI uit Frankrijk. Verder nog wat ondersteuning gegeven voor het uitnodigen van deze Nederlandse tuinders voor hun Mandevilla open dagen (o.a. vertalen van tekst voor de uitnodiging in het Nederlands), Verder heb ik ondersteuning gegeven in het uitzoeken waar in NL planten van andere series dan hun eigen Diamantina-serie te koop zijn. Deze planten waren evt. benodigd voor hun open dagen. Tot nu toe dus alleen werk wat ik achter mijn computer kon uitvoeren. Wel fijn om zo weer een nieuw product/markt een beetje te leren kennen. Bovendien was de samenwerking met oud-collega Erick Ciraud weer erg prettig. Het was zo ook erg goed te combineren met prive-activiteiten, het zoeken naar nieuwe opdrachten en het verder uitzoeken van zaken die nodig zijn voor mijn bedrijf. Helaas ben ik nog niet helemaal aan de Engelse versie van mijn website toegekomen. Ik ben namelijk nog aan het uitzoeken welk webhosting-packet het beste hierbij past.