Morgen 24/01/2019, ga ik, als het weer niet te veel tegen zit, een dagje naar de IPM in Essen, Duitsland, om Horti-Assist wat te promoten en te netwerken. Ik heb er zin in! Het eigenlijke werk komt nu eindelijk een stukje dichterbij. Hoewel ik moet zeggen dat ik het voorwerk toch ook wel erg leuk vond, tot nu toe. Ik heb me tijdens dat voorwerk namelijk behoorlijk moeten verdiepen in gebieden waar ik nog niet zo veel van af wist! En je zelf blijven ontwikkelen blijft toch altijd erg leuk!

Update 25/01/2019: De dag IPM was voor mij echt een goede mogelijkheid om Horti-Assist te kunnen promoten. Dat ik met zoveel mensen heb kunnen spreken had ik van te voren niet verwacht: Mijn meegenomen visitekaartjes waren aan het einde van de dag dan ook op! Ook veel nieuwe contacten kunnen leggen. Nu hopen dat er uit die gesprekken leuke opdrachten voort komen. Ik heb er na gisteren zeker meer vertrouwen in dat het gaat lukken!